Confidentialitate

Site-ul evokids.ro este operat de societatea Brainstorm IT Services SRL, cu sediul in Baia Mare, Str. Melodiei, Bl. 8, Ap. 47, Judetul Maramures, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J24/1606/2017.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe evokids.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate, stocate si folosite de catre administratorii evokids.ro , nelimitat teritorial, in urmatoarele scopuri:

Stabilirea contactului cu clientii;
Informarea si prelucrarea comenzilor;
Participarea la concursuri, promotii;
Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea evokids.ro si a tertilor cu care evokids.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Evaluarea si dezvoltarea produselor si serviciilor oferite, cercetare de piata, statistica, urmarire si monitorizare vanzari si comportamentul consumatorului.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe evokids.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar evokids.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului evokids.ro.

Prin citirea termenilor si conditiilor ati luat la cunostiinta ca drepturile prevazute de legislatia in vigoare, va sunt garantate si respectate, respectiv dreptul la informare, dreptul la interventie, dreptul al acces date, dreptul la opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de legea pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dreptul de a va opune prelucrarii datelor d-voastra personale va este respectat, putand solicita stergerea totala sau partiala a acestora, sau stergerea din lista de notificare pe email, prin trimiterea unui mesaj pe email office@evokids.ro.

In baza informatiilor din aceasta pagina, evokids.ro poate notifica vizitatorii/utilizatorii/clientii despre ofertele curente prin afisarea pe site sau email, si poate trimite felicitari, cupoane de discount, cupoane cadou sau alte mesaje similare.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Inregistrarea Brainstorm IT Services SRL, ca operator pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, nu a mai fost necesara, in urma deciziei numarul 200 din 14 decembrie 2015 a presedintelui ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesara notificarea, precum si pentru modificarea si abrogarea unor decizii. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@evokids.ro.

Detalii despre categoriile scutirea de la inregistrarea ca operator de date cu caracter personal sunt disponibile pe situl dataprotection.ro